Uitnodiging Wijkenkaravaan Nijmegen-Centrum dinsdag 9 april

Hoe leefbaar is het centrum voor bewoners? Is er teveel horeca? Hoe zit het met de aanpak van drugsgerelateerde overlast? Hoe staat het met de leegstand? Zijn er voldoende groene plekken? Waarom is het juist prettig in de meest dynamische wijk van de stad te wonen? Hoe gaat het met de winkeliers en andere ondernemers in deze economisch moeilijke tijden? Hoe verhouden de verschillende verkeersstromen zich tot elkaar: bus, auto, fiets en voetganger? Is de tram een verrijking van het centrum?

Wat moet het nieuwe verkiezingsprogramma van GroenLinks zeggen over jouw woonomgeving? Die vraag staat centraal als de wijkenkaravaan van GroenLinks naar Nijmegen-Centrum komt. Raadsleden Noël Vergunst en Faysal Zouay willen graag van jou horen wat GroenLinks kan doen in het centrum. Een mooie kans om actief mee te denken over de toekomstplannen van GroenLinks voor jouw wijk!

We nodigen je uit op dinsdag 9 april 2013 om 20.00 uur in café Meermin (Bloemerstraat 2). Vanaf 20.15 uur maken we een wandeling door het centrum om ervaringen en suggesties van bewoners en ondernemers te horen. Rond 21.30 uur keren we terug in café Meermin en bespreken we de opbrengsten. Koffie en thee staat voor je klaar. Laat svp via fractie@groenlinks.nijmegen.nl weten of je komt meepraten!