Ik ben begin 2016 lid geworden van GroenLinks. Ik heb mij sinds mijn verhuizing naar Den Bosch in 2018 ingezet voor de lokale afdeling. Als communicatiemedewerker en DMM’er heb ik ongeveer 1,5 jaar lang in de Bossche fractie gezeten. In 2021 ben ik teruggekomen naar Nijmegen omdat Den Bosch simpelweg niet het heerlijke, linkse Walhalla aan de Waal is. Ik koester warme gevoelens voor de Nijmeegse afdeling en haar mensen.

Als secretaris van GroenLinks Nijmegen vind ik het mijn voornaamste taak om te zorgen dat de vereniging blijft draaien. Ik hoop met GroenLinks Nijmegen verder te kunnen bouwen aan een actieve en inclusieve afdeling die vooral veel linkse dingen doet en zorg draagt dat zoveel mogelijk mensen uit de stad met de afdeling mee kunnen doen en zich gewaardeerd voelen.

In het dagelijks leven werk ik als adviseur data & informatie voor een woningcorporatie. Een van mijn voornaamste projecten is het mee-ontwikkelen van een IT-infrastructuur die het mogelijk moet gaan maken om te kunnen sturen op circulariteit in de gebouwde omgeving. Daarbovenop werk ik als zelfstandige. Zo ben ik visitator van woningcorporaties (controle op de bedrijfsvoering), ben ik inzetbaar voor (vastgoed-)digitaliseringsadvies en als spreker over digitale thema’s.