Ik ben Dirk-Wim in ’t Hof, 53 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en twee dochters in Nijmegen. Behalve bestuurslid in Nijmegen was ik ook kandidaat voor de Provinciale Staten fractie. Daarnaast werk ik als adviseur duurzaamheid voor overheden en bedrijven en ben ik muzikant en theatermaker.

Na mijn studies Milieukunde in Deventer en daarna Beleidsgerichte Milieukunde aan de Radboud Universiteit ben ik met veel plezier in Nijmegen blijven wonen. Via mijn werk, mijn muziek en divers vrijwilligerswerk heb ik Nijmegen goed leren kennen. Vanaf 2021 maak ik beeldverhalen en een theatervoorstelling over wat Nijmegen zo bijzonder maakt onder de naam “Nimma in een notendop”. (www.nimmaineennotendop.nl)

Als bestuurslid zet ik me graag in voor onze (ruim 1000) leden. Zij zijn immers de belangrijkste reden waarom we als GroenLinks de grootste partij van Nijmegen zijn. Maar ik wil ook mijn best doen om zo veel mogelijk andere Nijmegenaren te bereiken en te betrekken bij onze plannen en activiteiten. De afstand tussen de kiezer en de politiek lijkt nog nooit zo groot te zijn als vandaag de dag. Ook al denken we niet altijd hetzelfde over de beste oplossingen, we willen allemaal gelukkig leven in een groen en gezond Nijmegen. Dat kunnen we alleen samen!