Wat wil JIJ doen voor GroenLinks?

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken voor een groene en sociale stad? Kies uit een aantal concrete activiteiten van de ledenactiefdag in september.

 

Wil je aan iets meedoen, stuur dan een mail aan bestuur@groenlinksnijmegen.nl. Of als je de contactpersoon zelf kent: neem rechtstreeks contact op.

 

Guerilla ranking

In een groep fietsend de stad door om in kaart te brengen wat er wel of niet goed gaat. Naming, Praising, Shaming. Contact: Joep Bos-Coenraad.

 

Economisme

Leesgroep om het effect van economisme op het gedrag van mensen te analyseren. Wat betekent economisme politiek gezien? Contact: Hugo van Liempd.

 

Mobiliteit

Nijmegen goed bereikbaar, veilig en schoon maken voor iedereen. Aan de slag met concrete verbeterpunten. Contact: Sander van der Groes.

 

Klimaat en Groen

Ideeën uitwisselen, lezingen organiseren en/of voorstellen maken voor de raad. Contact: Miranda Muller

 

Campagneteam

In én buiten verkiezingstijd deur-aan-deur om de meningen van wijkbewoners te polsen. Meld je aan voor onze Apptivisten-app, dan houden we je op de hoogte van acties. Contact: Daan Welling.

 

Communicatie

Onze mediakanalen vullen met tekst en beeld (schrijven, fotograferen, filmen, tekenen, graphics). Contact: Jitske Jonkman.

 

Verkiezingsprogramma Tweede Kamer

Hoe kunnen wij als afdeling een bijdrage leveren aan het eerstvolgende verkiezingsprogramma? Debat en meningsvorming, o.a. met de Werkgroep Landelijk en Partijdemocratie. Contact: Hugo van Liempd.

 

Groeninfrastructuur

Over biodiversiteit, groen in tuin en buurt, groenafval en minder plastic. Contact: Volkert Vintges.