Thema-avond De Staat van Cultuur in Nijmegen 10 december 2015

Nijmegen kent een rijk cultureel aanbod. Het maakt de stad aantrekkelijk, verbindt bewoners en levert een cruciale bijdrage aan de economie. Hoe staat de cultuur er in Nijmegen voor? Wat zijn de sterke punten, wat kan beter? GroenLinks Nijmegen gaat hierover graag met geïnteresseerden en mensen uit het culturele veld in gesprek. 

Met Toine Tax (Doornroosje) Ilse Verburg (De Lindenberg)  Kim Uitenhout en Moni Siegfried (Galerie Bart) belichten we verschillende onderdelen van het cultuurbeleid. Hoe werken culturele instellingen met elkaar samen, hoe wordt verbinding gelegd met andere terreinen zoals welzijn en economie, hoe stimuleren we productie van kunst en cultuur en is er voldoende ruimte beschikbaar voor kunstenaars en culturele ondernemers?

Noël Vergunst en Cilia Daemen doen verslag van hun gesprekken die ze het afgelopen jaar hebben gehouden met mensen uit de culturele sector. Ze bespreken dit met vier culturele partners en geven het publiek de ruimte hierop te reageren. Kom en doe mee.

Voor wie: alle geïnteresseerden in cultuur

Locatie: Thiemeloods (Leemptstraat 34 Bottendaal)

Tijd: 20.00 – 22.00 (inloop vanaf 19.30 uur)

Aanmelden: fractie@groenlinks.nijmegen.nl