Klimaatwinkel 'Het Groene Hert' gaat open!

Nijmegen krijgt een duurzaam centrum, midden in de stad! Op 19 februari opent het pand aan Burchtstraat 126 (oude pand Hoefsloot meubelen) haar deuren! Hier kun je winkelen, werken en advies vragen voor een energiezuinig huis. Je krijgt er hulp bij het aanvragen van groene subsidies, drinkt er koffie of neust rond om te zien wat er allemaal duurzaam te krijgen is.

Het Groene Hert is een uniek concept: naast gratis advies over duurzaam verbouwen en hulp bij het aanvragen van subsidie, krijgen bezoekers direct het aanbod in de regio te zien. In aanloop naar de zonne-subsidie kunnen de adviseurs alles vertellen over de mogelijkheden in uw huis, helpen bij het aanvragen van de subsidie en de aanbiedingen laten zien van lokale bedrijven. 

Groen shoppen

Het Groene Hert is ook een winkel, met een groot assortiment aan groene en duurzame producten. Denk aan pennen, pannen, papier. Van huidverzorging tot condooms. Lampen, speelgoed, opladers. Regionale producten! Alles is groen. Bent u op zoek naar een groen alternatief? Kom kijken - hebben ze het niet, dan proberen ze het voor u te vinden.

Duurzame waardekaart

Duurzaam hoeft niet duur te zijn. Het Groene Hert maakt zich sterk voor gunstige prijzen. Bedrijven die hun producten in Het Groene Hert presenteren hebben veelal een mooie aanbieding. Klanten van Het Groene Hert kunnen ook de lokale Duurzame waardekaart aanschaffen: hiermee krijgt u altijd de beste prijs voor geselecteerde producten.

Zonne-beurs 17 februari

Op donderdagavond 17 februari, vlak voor de opening, is er in Het Groene Hert een zonne-beurs. Hier krijgt u een informatie over verschillende systemen, subsidies en producten. 

Klik hier voor meer info over de klimaatwinkel.