Iedereen welkom op stadsfeest 'Zin in Nijmegen'

GroenLinks zoekt ideëen voor verkiezingsprogramma.

Vrijdag 19 april vindt het stadsfeest 'Zin in Nijmegen' plaats in de Lindenberg. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom om samen met GroenLinks Nijmegen goede ideëen te bedenken voor de toekomst van onze stad. Het stadsfeest kent een vrije inloop en is gratis toegankelijk. De avond wordt begeleid door Gelderlander-journalist Eric Reijnen.

Open podium voor goede ideëenHet stadsfeest staat in het teken van het verkiezingsprogramma van GroenLinks. Hoe moet onze stad eruit zien in 2018? Wat moet de politiek de komende vier jaar doen om Nijmegen beter, mooier, gezonder te maken? Iedereen die GroenLinks een tip/idee/droom wil meegeven, krijgt 1,5 minuut op het podium. Hiervoor is aanmelden op www.zininnijmegen.nl nodig. Verdere ingrediënten van het feest zijn: interviews met raadsleden en wethouders, film, optreden van de Nijmeegse band Me & Mr. Jansen, discussie en landelijk partijvoorzitter Rick Grashoff vertelt over de Haagse politiek en campagnevoeren. Natuurlijk is de bar van de Lindenberg geopend voor een lekker hapje en drankje.Uitreiking groene lintje

Tijdens het stadsfeest krijgen enkele Nijmegenaren een groen lintje. De afgelopen weken kon iedereen een stadgenoot nomineren die zich inzet voor een duurzame stad. GroenLinks-wethouder Jan van der Meer reikt de lintjes uit aan de winnaars.

Het stadsfeest is van 19.30 tot 22.30 uur in de Lindenberg. Het is gratis toegankelijk. Meer informatie over het stadsfeest is te vinden op www.zininnijmegen.nl.