GroenLinks zoekt kandidaten voor Groene Lintjes

Wie nam er in 2015 het groenste initiatief? Welke Nijmegenaar stak zijn of haar nek uit voor een duurzamere stad? Wie zette zich in voor kwetsbare dieren? GroenLinks zoekt kandidaten die een groen lintje verdienen. Iedereen is uitgenodigd om tot 4 januari kandidaten aan te melden via campagne@groenlinksnijmegen.nl

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van GroenLinks Nijmegen op 8 januari vindt de uitreiking plaats. De partij wil op die dag een aantal Nijmegenaren in het zonnetje zetten die bijdragen aan een ‘groene’, duurzame en leefbare stad.

Niels Tiemessen, voorzitter van de werkgroep Klimaat en Groen:’ We moeten niet vergeten dat naast een mooi klimaatakkoord uit Parijs ook op lokaal gebied aan heel veel concrete activiteiten wordt gewerkt die goed zijn voor de leefbaarheid van Nijmegen. Deze mensen gelden als inspiratie voor ons en hopelijk voor de rest van de stad. Daarom verdienen zij een extra schouderklopje.

Het is de derde keer dat GroenLinks Nijmegen Groene Lintjes uitreikt. De laatste winnaars waren Daan Bruggink (ecologische architectuur), Karla Mulder (Eetbaar Nijmegen) en Frauke en Matthijs de Gruijter (oprichters BSO Struin)