Een kijkje in de keuken bij GroenLinks Nijmegen

Heb je altijd al willen weten hoe het er nou echt aan toe gaat in de politiek en onze afdeling van GroenLinks? Dat komt mooi uit! In september starten we met een introductieprogramma om je wegwijs te maken in de afdeling en kennis te laten maken met het werk van onze fractie. Op vier donderdagavonden krijg je een eerste kijkje in de keuken.

De data zijn: 10, 17 september en 1, 8 oktober; van 19.30 tot uiterlijk 22:00 uur. Na deze introductiereeks komt er de mogelijkheid om stage te lopen binnen de afdeling, bij zowel de fractie als het afdelingsbestuur, maar dit is niet verplicht.

Heb je interesse in het introductieprogramma? Meld je dan aan via bestuur@groenlinksnijmegen.nl. We hechten veel waarde aan diversiteit in de breedste zin van het woord. We nodigen iedereen dan ook uit zich aan te melden voor dit programma. Vanzelfsprekend houden we rekening met maatregelen in verband met COVID-19 zoals die er vanaf september uit zien. Mogelijk zijn we genoodzaakt programma en groepsgrootte hierop aan te passen.