700 leden!

Vandaag kregen we de mededeling dat het 700e Nijmeegse GroenLinks-lid is ingeschreven (en nummer 701 ook trouwens). Dat is natuurlijk geweldig. De gelukkige nr. 700 is Tom van Coenen, 20 jaar. Geboren in Elst, nu wonend op de Berg en Dalseweg en student politicologie. We belden hem kort.

Waarom ben je lid geworden?

Ik wilde altijd al lid worden van een politieke partij, maar ik wilde wachten totdat ik 20 was. Zodat mijn eigen ideeën een beetje waren uitgekristalliseerd. Onlangs werd  ik 20, dus heb ik de daad bij het woord gevoegd en ben ik lid gworden.

Waarom dan van GroenLinks?

Ik wil heel graag nadenken over milieu en waarom de grote problemen niet worden opgelost. Ik wil daar ook voor knokken. Daarnaast spreekt het Europa standpunt van GroenLinks me aan. Ja, wel een sterke Europese Unie, maar dan moet ie wel democratischer en socialer.

Wat wil je gaan doen in GroenLinks:

Oef, dat weet ik nog niet zo goed. Ooit zou ik er graag werken, maar nu wil ik vooral even kijken hoe en wat het is. Sowieso wil ik 13 januari naar de Meet-up met Jesse komen, in de Vereeniging. https://steun.groenlinks.nl/page/s/meetup_nijmegen

 

De afgelopen maanden mochten we al veel nieuwe leden verwelkomen! Twijfel niet, maak ook je vrienden, buurvrouw of oma lid.  Wil je meehelpen met de campagne? Mail naar campagne@groenlinksnijmegen.nl of bel/app met Tom Hoven 0652173769