Huis-aan-huisgesprekken

Onze gesprekken vormen de ruggengraat van onze campagne. We gaan tot de verkiezingen bijna elke week (meestal op zaterdag) langs de deuren in een Nijmeegse wijk. We geloven niet in schreeuwen voor de bühne, maar in praten met elkaar. Je komt achter oplossingen en uitdagingen door te praten met inwoners van onze stad. Het lijkt de eerste keer misschien spannend, maar onze ervaring is dat je leuke en boeiende gesprekken hebt met mensen, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens!

Sluit je aan en ga mee huis-aan-huis! 

Flyeren

De laatste dagen voor de verkiezingen willen we zoveel mogelijk mensen spreken en een flyer geven. We staan op de stations en op verschillende plekken in de stad. Het liefst met een hele grote ploeg, zodat niemand om ons heen kan, dus meld je aan!

Kijk in de agenda voor alle data waarop we gaan huis-aan-huizen en flyeren!

Hang een poster voor je raam

We hebben een prachtige serie posters met onze speerpunten, hang er ook eentje voor je raam! Zodat we overal in Nijmegen zichtbaar zijn. Als je lid bent van GroenLinks of de PvdA ontvang je automatisch een poster, maar anders kun je er natuurlijk gewoon één bestellen. Je kunt ook meehelpen met het verspreiden van de posters onder onze leden.

Doneer voor onze campagne

Campagne voeren kost geld en met jouw donatie kunnen we meer campagne-activiteiten organiseren en meer adverteren op de socials. Elke bijdrage is welkom!

Volg ons op de socials

Je kunt ons ook volgen op instagram, X, mastodon, facebook en linked-in, zo mis je niks rond de campagne! En als je onze berichten liket en deelt zijn we helemaal blij ❤️💚

Appgroepen

  • Via de campagne PvdA/GL app-groep blijf je op de hoogte van al het nieuws over de campagne.
  • In de GroenLinks Nijmegen kletsapp (beschikbaar via WhatsApp en Signal) babbelen we over politiek, de partij en allerlei luchtige dingen.

Wil je in één van deze app-groepen, stuur dan een mail met je telefoonnummer, dan voegen wij je toe