Lisa Westerveld

Raadslid

Woont in de binnenstad

Ik was als student actief bij onder meer de Nijmeegse Studentenvakbond AKKU, zat in de Studentenraad van de universiteit en was twee jaar voorzitter van de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb). Momenteel werk ik als voorlichter en lobbyist bij de Algemene Onderwijsbond (AOb), de grootste vakbond voor onderwijspersoneel.  

Mijn taak is om de pers te woord te staan, maar ook om de mening van leraren en ondersteunend onderwijspersoneel in Den Haag onder het voetlicht te brengen. Daarbij ben ik altijd bezig om plannen zo concreet mogelijk te maken. Zodat het niet bij mooie ideeën blijft, maar concrete voorstellen.

In de Nijmeegse raad probeer ik dit ook te doen. Ik voer het woord over de portefeuilles werk & inkomen, binnenstad en sport. Voorbeelden zijn ons initiatief om de Waalkade op te knappen en ons voorstel om een experiment te starten om het leven van mensen met een uitkering iets makkelijker te maken. Als je ziet dat iets beter kan, kun je dat blijven roepen of aan de slag gaan met een voorstel. Dat laatste doe ik zoveel mogelijk. 

Wil je me iets meegeven of om een andere reden wat laten weten? Graag! Dat kan via l.westerveld@groenlinks.nijmegen.nl of 0642375501. Of via social media Twitter https://twitter.com/Lisawesterveld / Facebook https://www.facebook.com/lisa.westerveld

Waar: Nijmegen Centrum