Foutmelding

De opgevraagde pagina bestaat helaas niet.

Pagina niet gevonden

Zoekresultaten

 1. Themawerkgroep Inclusief en Divers

  De themawerkgroep inclusief en divers wil werken aan de participatie van GroenLinks-leden met diverse achtergronden binnen de lokale afdeling. In eerste instantie richten wij ons op leden en in de partij geïnteresseerden met een biculturele achtergrond en op wijken waarin  GroenLinks, in stemmenaantal en lidmaatschap, verhoudingsgewijs ondervertegenwoordigd is. Wij willen graag in beeld krijgen hoe de lokale afdeling deze groepen nog beter kan bereiken. Gerelateerd aan dit hoofdthema is er absoluut inbreng mogelijk over de deelname van andere groepen in Nijmegen waaraan GroenLinks meer aandacht zou mogen besteden in haar activiteiten en ideeën.

 2. Cilia Daemen kiest voor kleurrijk cultuuraanbod

  Cilia

  GroenLinks Nijmegen organiseert zeven themaweken waarin allerlei activiteiten rondom een belangrijk politiek-maatschappelijk onderwerp worden georganiseerd. Van 10 t/m 17 februari is het thema ‘cultuur’. Een interview met kandidaat-raadslid Cilia Daemen (28), duo-voorzitter van de werkgroep Cultuur en Creatieve Stad en zowel privé als professioneel actief in de Nijmeegse culturele sector. 

  Lees verder
 3. Het Rode Pepertje van 1 februari

  Met:
  - WMO-bijeenkomst 7 februari
  - Verslag Algemene Ledenvergadering van 24 januari
  - Pleidooi voor integrale aanpak van schoolverlaters
  - GroenLinks verbetert posities ZZP-ers
  - Coffeeshops buiten centrum mogen blijven

  Lees verder
 4. Rode Pepertjes van einde 2012/begin 2013

  Over o.a. een fietsenstalling in de Keizer Karelgarage, Zorg en Welzijn dichtbij de mensen, kiezen voor cultuur in de Vasim, een bij hoort erbij, visie op Groenestraat, meer leerwerkplekken voor jongeren, afdelingsinfo en meer...

  Lees verder