Mijn naam is Job Witsenhuijsen (1982) en ik ben een geboren en getogen Nijmegenaar. Ik ben opgegroeid in Oost en woon nu al enkele jaren in West. Ik ben sinds mijn 25e lid van GroenLinks en vanaf 2010 ben ik actief binnen de afdeling Nijmegen. Ik heb verschillende rollen en functies binnen de afdeling gehad en ik ben sinds eind 2015 lid van het bestuur als secretaris. Als secretaris hou ik mij onder andere bezig met de ledenadministratie, communicatie en personeelsbeleid.

Na mijn studie filosofie aan de Radboud universiteit heb ik verschillende baantjes gehad en ben ik uiteindelijk in het onderwijs terecht gekomen. Ik werk nu al een aantal jaren als onderwijsassistent op een middelbare school. Daar ben ik ook secretaris van de medezeggenschapsraad, een functie die ik met veel plezier vervul.

De afgelopen jaren is de afdeling Nijmegen flink gegroeid (van rond de 600 leden in 2015 naar meer dan 1000 in 2021). Binnen het bestuur doen wij ons best om er voor alle leden te zijn, om interessante activiteiten te organiseren en om goed campagnes te voeren voor de verschillende verkiezingen. Daarnaast zijn wij de afgelopen jaren bezig geweest met het verder opbouwen en borgen van de organisatiestructuur binnen de afdeling. Dit zijn allemaal punten waar ik mij de komende jaren voor in wil blijven zetten.