GroenLinks start campagne

Vandaag start GroenLinks de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2006. O.a. met een nieuwjaarsborrel bij Trianon aan de Berg en Dalseweg. Vandaag worden ook de verkiezingsborden door de GroenLinkse plakploeg beplakt en is de verkiezingssite online.

Er zijn nog 45 dagen te gaan voor de verkiezingen op 7 maart. Het aftellen is begonnen. GroenLinks zal een campagne voeren vol met inhoudelijke plannen en bijbehorende acties. De inzet is voortzetting van het links college met PvdA en SP. GroenLinks was dè architect van dit college in 2002 en dat willen we dit keer weer zijn.

Vandaag is het verkiezingsprogramma van GroenLinks in drukvorm beschikbaar. Bestellen kan via fractie@groenlinks.nijmegen.nl. Ook komt vandaag de plakploeg van GroenLinks in actie. De verkiezingsborden zijn nog maagdelijk leeg, maar dat zal niet lang meer duren.

De verkiezingssite is online! Klik hier.

Tot slot houdt vanavond de partij een nieuwjaarsborrel bij café Trianon vanaf 20.30 uur. Iedereen is van harte welkom. De voorzitter van de afdeling en lijsttrekker Lenie Scholten houden een toespraak.