Stormloop op kaarten voor bijeenkomst Jesse Klaver

DIt weekend heeft de 1000e bezoeker zich gemeld voor de Meetup met Jesse Klaver. De lijsttrekker van GroenLinks komt op vrijdag 13 januari naar Nijmegen. Hij gaat met de aanwezigen in gesprek in concertgebouw De Vereeniging. Het is uniek dat een politicus zoveel mensen trekt naar een bijeenkomst. “Het laat zien dat Nijmegen een echte GroenLinks-stad is. 

En het laat vooral zien dat Nederland snakt naar verandering, naar een groenere en socialere koers voor het land”, aldus GroenLinks.

GroenLinks heeft flinke ambities voor de verkiezingen van 15 maart. De partij wil Nederland veranderen. Hoop moet het winnen van angst, vernieuwing van de status quo, en eerlijk delen van egoïsme, is de boodschap. GroenLinks organiseert daarom vijf Meetups met lijsttrekker Jesse Klaver waarvan de eerste in Nijmegen is.

Tijdens en na de Meetup is volop gelegenheid met kandidaat-Kamerleden, Nijmeegse raadsleden, en ook met Jesse in gesprek te gaan. Iedereen is welkom en de toegang is vrij. De deuren van De Vereeniging gaan om 19:00 uur open en we starten om 19:30 uur.

Behalve het gesprek met Jesse zullen ook andere GroenLinksers aan het woord komen. Voormalig NRC-columnist Zihni Özdil spreekt een column uit, artiest Massih rapt over zijn leven als vluchteling en Nijmeegs raadslid en kandidaat-Kamerlid (plaats 14) Lisa Westerveld zal iets vertellen over de Nijmeegse campagne. Cabaretier Guido Weijers is de presentator van de avond.

Er zijn nog een aantal kaarten, maar gezien de drukte wordt aanmelden via http://nu.groenlinks.nl/nijmegen aangeraden.