Wie heeft creatieve ideeën voor de toekomst van Nijmegen?

GroenLinks Nijmegen is op zoek naar creatieve ideeën van bewoners en ondernemers over de toekomst van Nijmegen. Tijdens het stadsfeest op 16 juni wordt een film vertoond over hoe Nijmegenaren de toekomst zien. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan deze film kan zich melden. Regisseur Louis de Mast is enthousiast: “Nijmegenaren kunnen zich bij mij melden met hun tekening, maquette, lied, gedicht of idee over de toekomst van Nijmegen. Deze krijgen een prominente plaats in de film die we gaan maken.”

De toekomstfilm gebruikt GroenLinks om goede keuzes voor de toekomst te maken. De partij denkt graag samen met bewoners en ondernemers na over hoe onze mooie stad er over twintig of dertig jaar uit ziet. Welke rol gaat de Waal vervullen in de stad? Hoe gaan we naar ons werk? Hoe zorgen we voor de mensen om ons heen?

 

Bewoners en ondernemers, jong en oud, kunnen zich aanmelden via zininnijmegen@gmail.com. De film krijgt zijn première op 16 juni tijdens het stadsfeest van GroenLinks en alle hoofdrolspelers krijgen natuurlijk een uitnodiging om hierbij aanwezig te zijn!