foto pand door T. Bieler

‘Glazen huis’ opent 15 maart om 12 uur

Zwevende kiezer kan vragen stellen aan GroenLinks

Tijdens de laatste vier dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart, zijn vrijwilligers van GroenLinks permanent aanwezig in het campagnepand aan de Ziekerstraat. Vanaf zaterdag 15 maart staan zij klaar om alle vragen van zwevende kiezers te beantwoorden. In het ‘glazen huis’ van GroenLinks worden alle kiezersvragen snel beantwoord per mail en social media. Natuurlijk kunnen mensen ook binnenlopen en een vraag stellen over de komende gemeenteraadsverkiezingen. Iedereen is welkom!

Het campagnepand van GroenLinks wordt omgebouwd tot een ‘glazen huis’ van zaterdag 15 maart t/m dinsdag 18 maart. Vrijwilligers zijn die dagen van 10.00 tot 24.00 uur aanwezig. Lijsttrekker Pepijn Boekhorst geeft het startschot voor op zaterdag 15 maart om 12.00 uur. Boekhorst: “We merken dat veel mensen nog twijfelen over hun stem. Logisch, want er staat veel op het spel. GroenLinks wil graag iedereen goede informatie geven. Dankzij het glazen huis zijn we voor iedereen vindbaar en toegankelijk!”

Tijdens deze ‘Glazen Huis – actie’ is er elke dag tussen 16 en 18 uur een muzikaal optreden, waarbij er natuurlijk een vrije inloop is:
Zaterdag 15 maart: DJ Noël Vergunst (kandidaat-raadslid)
Zondag 16 maart: Balfolk met Wouter Kuyper op trekzak en Joris Alblas op gitaar
Maandag 17 maart: DJ Ingmar le Swing Maar
Dinsdag 18 maart: DJ Ingmar le Swing Maar