Gids Sarah van Zero Waste Nederland heeft een informatieve wandeltour langs Zero Waste locaties in Nijmegen voor ons samengesteld. Ze deelt graag bij welke adressen je terecht kan met je eigen verpakkingen, en waar je plasticvrije producten kan kopen. Samen bezoeken we deze favoriete adressen op een leuke uitgestippelde route. Zo krijg je als deelnemer de fijnste tips en is afvalvermindering helemaal niet zo moeilijk meer!

We sluiten af met een drankje in het campagnepand. Leuk als je daar ook nog bij kunt zijn, om gezellig na te praten met elkaar en/of plannen te maken hoe we Nijmegen afvalvrij maken.

*Dit event is Pay as you like. Je kan dus een bijdrage geven om dit vrijwillige burgerinitiatief verder te helpen. Je kan doneren in het campagnepand via een tikkie!

Er is beperkt plek, dus meld je snel aan via: campagne@groenlinksnijmegen.nl

“ ♻️ Hoe laat is het? CIRCULARITIJD!! ”

Praktische informatie:

  • Neem je eigen boodschappentas(sen), en herbruikbare potjes, bakjes en zakjes mee, voor aankopen onderweg
  • Trek goede schoenen aan
  • Natuurlijk houden wij ons ook aan de actueel geldende Corona-regels. Hoe doen we dat?
  1. We houden voldoende afstand en dragen binnen een mondkapje. We gaan niet met teveel mensen in de winkels. Als de winkels klein zijn wacht een deel van de deelnemers buiten of komt de ondernemer naar buiten om iets te vertellen.
  2. We noteren van alle deelnemers een emailadres, zodat we je kunnen bereiken mocht het nodig zijn, ook na afloop.
  3. Het spreekt voor zich dat je thuis blijft als je niet fit bent.
Bekijk deze video voor een kleine impressie over wat je kunt verwachten. Afspelen op YouTube